Mountainbike verhuur

Op zo'n 300 meter afstand van onze bikeshop is er een startpunt van de mountainbikeroute Montferland. Deze fantastische route staat regelmatig in de top 10 mooiste mountainbikeroutes van Nederland. Er zijn mooie singletracks, steile beklimmingen en lekker lopende afdalingen.

Je kunt bij Bike Emotions daarom ook een mountainbike huren. Wij hebben een ruim assortiment huurmountainbikes. Dit zijn nieuwe mountainbikes en worden goed onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat jij met een goede fiets op pad gaat. 

Let op! Verhuur is alleen mogelijk tijdens onze openingstijden.

 

  • 29'' wielen
  • 1* 12 aandrijving
  • Hydraulische schijfremmen
Mountainbike huren
30 Dagdeel
Hardtail mountainbike
Helm + Vignet
29-inch wielen
Geveerde voorvork
1*12 aandrijving
E-mountainbike huren
E-BIKE
40 Dagdeel E-bike
Hardtail mountainbike
Helm + Vignet
29-inch wielen
Geveerde voorvork
1*12 aandrijving

Extra informatie

Mountainbikeroute Montferland

De route is 26 kilometer lang en betreft c.a. 400 hoogtemeters. Heb je een goede conditie en ervaring met mountainbiken dan kun je de route binnen 1,5 uur rijden. De route staat goed aangegeven met bordjes. Je kunt starten bij de parkeerplaats van 't Peeske. 

Helmplicht

Het is verplicht om een helm te dragen. Heb je deze niet zelf, dan is het mogelijk om er één te huren. De kosten voor het huren van een helm bedragen € 5,- per persoon.

Openingstijden

Verhuur is alleen mogelijk tijdens onze openingstijden. Voor het huren van een mountainbike voor een dagdeel kan dat op:

Weekdagen tussen 09:00 en 12:30 uur of van 13:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag tussen 09:00 en 12:30 uur of van 13:00 tot 16:00 uur.