FORGOT YOUR DETAILS?

Van onze Facebook pagina

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
16 hours ago

Waarom zou je een nieuwe mountainbike kopen als je huidige fiets met een upgrade kan aanvoelen als een nieuwe fiets?! De Sram GX AXS upgrade kit bestaat uit een shifter, derailleur en accu+lader (ohja en special-limited-exclusive Sram multitool ;) ) Deze kit is de manier om de schakelprestaties van je huidige 1x12 Sram aandrijving te verbeteren. Deze kit kan ook de basis vormen voor een compleet nieuwe groep. Sram GX AXS schakelt super snel ("beep-boop"🙃) en blijft super snel schakelen omdat er geen kabels zijn die worden bloot gesteld aan het weer.
Of draadloos elektronisch schakelen duurzaam genoeg is voor de mountainbike? Kom naar de shop en we zullen je overtuigen!
... See MoreSee Less

Waarom zou je een nieuwe mountainbike kopen als je huidige fiets met een upgrade kan aanvoelen als een nieuwe fiets?! De Sram GX AXS  upgrade kit bestaat uit een shifter, derailleur en accu+lader (ohja en special-limited-exclusive Sram multitool ;) ) Deze kit is de manier om de schakelprestaties van je huidige 1x12 Sram aandrijving te verbeteren. Deze kit kan ook de basis vormen voor een compleet nieuwe groep. Sram GX AXS schakelt super snel (beep-boop🙃) en blijft super snel schakelen omdat er geen kabels zijn die worden bloot gesteld aan het weer. 
Of draadloos elektronisch schakelen duurzaam genoeg is voor de mountainbike? Kom naar de shop en we zullen je overtuigen!Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Hoe lang zou het wachten zijn op deze fiets voor de liefhebbers natuurlijk?

3 weeks ago

We hebben iets speciaals binnen gekregen: De Basso Tera. Deze gravelbike onderscheidt zich van andere gravelbikes door onder andere de 8mm flex in de achterbrug. Dit hebben de ontwerpers van Basso bereikt door de achterbrug brug van carbon te maken en de staande achtervork via lagers te verbinden aan het aluminium frame. Belangrijke gravel specificaties; 45 mm banden, 4 punten om bidonhouders te bevestigen, interne kabelgeleiding (ook voor de evt dropper!) . De fiets die bij ons staat is een maat 56cm en is afgemonteerd met Sram Apex 1x11, Maxxis Rambler 45mm en microtech componenten. ... See MoreSee Less

3 weeks ago

Wie maakt ons los? Deze gelletjes raken aan de datum; juni 2021. 2+2 gratis! ... See MoreSee Less

Wie maakt ons los? Deze gelletjes raken aan de datum; juni 2021. 2+2 gratis!
Load more

TOP