OVER BIKE EMOTIONS

Een team met passie voor fietsen

Werkplaats

Moderne goed uitgeruste werkplaats met originele gereedschappen.

Bikefitting

Omdat iedere fietser comfortabel, mooi en goed op de fiets wilt zitten.

Team Bike Emotions
LIEFDE VOOR TECHNIEK

Over Bikeshop Bike Emotions

Fun, fun en nog eens fun aangevuld met passie en fantastische merken in een sfeervolle bike-shop.

Ron Keurentjes is trotse eigenaar van Bike-Emotions in Beek Montferland. Ron is geboren en getogen rond de heuvels van het schitterende Montferland is het fietsvirus met de paplepel ingegeven. ''Al meer dan 20 jaar beoefen ik deze hobby in al zijn superleuke facetten zoals zelf georganiseerde mountainbike vakanties met andere fietsfanaten naar een groot aantal gebieden in Oostenrijk''.

Ron is met 14 jaar als jongste bediende begonnen als rijwielmonteur en na zijn opleiding in fijnmechanica en werktuigbouwkunde vele jaren als service engineer in de hightech industrie werkzaam geweest. ”De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de chipindustrie kan ik nu gebruiken op de allernieuwste modellen”, verteld Ron terwijl hij een elektronische derailleur afstelt. Het fiets enthousiasme loopt dan ook als een rode leidraad door de zaak.

Tijs en Jan Willem maken het plaatje compleet. Twee jonge gepassioneerde gasten met veel kennis en grinta!

Bike Emotions since 2007

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Ons Team

Fanatiek in de shop, maar ook op de fiets!

Thijs Giezen

Tijs Giezen

Mechanic
Jan-Willem Welberg

Jan Willem

Mechanic / Bikefitting
Ron Keurentjes

Ron Keurentjes

Owner
Lars Zijsling

Lars Zijsling

Mechanic

Jan Willem

Jan Willem zit sinds zijn 14e op de racefiets en mountainbike. Enkele jaren geleden zijn daar hardlopen en zwemmen aan toegevoegd en is hij In de weekenden te vinden bij triatlon wedstrijden, bij voorkeur de langere afstanden. Zijn hoogtepunt was deelname aan het WK Ironman op Hawaii in 2022. Op zijn 16e is hij begonnen als mechanieker bij verschillende shops en merken. Ook tijdens zijn studietijd is hij altijd werkzaam gebleven in de race en mountainbike wereld. Tijdens zijn opleiding bewegingswetenschappen heeft hij de switch gemaakt naar de opleiding fysiotherapie om zijn kennis te gebruiken op een meer praktische wijze. Sindsdien is hij ook vaste kracht bij Bike Emotions en is gestart met bikefitting. Als fysiotherapeut heeft hij veel gewerkt met sporters en patiënten met klachten aan heup, knie en enkel. Deze kennis komt zeer goed van pas tijdens bikefitting.

Na enkele jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut heeft hij besloten om zijn passie te volgen en full time te kiezen voor Bike Emotions. Naast bikefitting is Jan Willem het aanspreekpunt binnen Bike Emotions voor suspension onderhoud.