Bike Emotions

Fietsen is onze passie...

Even voorstellen; Ron Keurentjes is trotse eigenaar van Bike-Emotions in Beek Montferland. Ron is geboren en getogen rond de heuvels van het schitterende Montferland is het fietsvirus met de paplepel ingegeven. Al meer dan 20 jaar beoefen ik deze hobby in al zijn superleuke facetten zoals zelf georganiseerde mountainbike vakanties met andere fietsfanaten naar een groot aantal gebieden in Oostenrijk.

Ook van dagtripjes naar Winterberg, Limburg en de Hoge Veluwe hebben we meermaals genoten. Vanuit deze avonturen ben ik van deze hobby mijn beroep gaan maken. Het fiets enthousiasme loopt dan ook als een rode leidraad door de zaak.

Fun, fun en nog eens fun aangevuld met passie en fantastische merken in een sfeervolle bike-shop. Tijs en Jan-Willem maken het plaatje compleet. Twee jonge honden, met veel passie, kennis en grinta! Kom gerust een keer binnen voor een kop koffie en bekijk ons assortiment.

Liefde voor techniek

Ron is als jongste bediende begonnen als rijwielmonteur en na zijn opleiding in fijnmechanica en werktuigbouwkunde vele jaren als service engineer in de hightech industrie werkzaam geweest. ”De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de chipindustrie kan ik nu gebruiken op de allernieuwste modellen”, verteld Ron terwijl hij een elektronische derailleur afstelt. 

onze merken Scott Cube Basso BH Bikes