FORGOT YOUR DETAILS?

Bekijk ons Aanbod

We hebben regelmatig gebruikte fietsen of overjarige modellen beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod of kom kijken in de winkel.

Scott Spark RC900 Team Issue AXS

Van: € 4.999 ,=

 

Beschikbare maten: 

 

M (1.68 - 1.78 cm)

nog 1 stuks!

 

 

 

De Scott Spark RC900 Team Issue AXS 2021 is niet zomaar een full suspension mountainbike.                      Deze Full-suspension mountainbike heeft namelijk een relatief korte veerweg op de voorvork, om nog meer gericht te zijn op het winnen van de race.                     De Spark is geoptimaliseerd voor gebruik op technische cross-country parcoursen en trails.

De Scott Spark RC 900 Team Issue AXS geeft je alle vrijheid dankzij een uitstekende afmontage en een carbon frame.

Met de Spark RC 900 Team Issue AXS staat geen enkel obstakel jou meer in de weg!

De fiets is afgemonteerd met een SRAM X01 / Eagle AXS 12 Speed groep.

Deze schakelgroep schakelt volledig draadloos en zorgt ervoor dat jij je volle focus bij de race kunt houden. De Shimano XT hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je met veel vertrouwen de afdaling kunt inzetten. Dankzij het Full Supension Systeem met een RockShox SID Select voorvork en FOX Nude Evol achterdemper voel je niks van obstakels op de weg en kan je moeiteloos overal overheen fietsen.

Het Twinloc systeem van Scott zorgt dat je de vering kan bedienen zonder dat je handen los komen van het stuur. Kortom, een racemonster waar je je vertrouwen in kunt stellen om de races te gaan winnen!

Video Twinloc systeem: klik op afbeelding

httpp://youtu.be/5o0Msdi1bCQ

Learn more: http://bit.ly/2thGg2R

 

TOP