ONZE SHOP

BEZOEK ONZE SHOP
IN MONTFERLAND

Sint Jansgildestraat 63a
7037 AW Beek

INFORMATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik een mountainbike huren?

Bij Bike Emotions verhuren we hardtail mountainbikes in verschillende maten. Je kunt een mountainbike voor een dagdeel bij ons huren. Zo kun je de mtb-route Montferland ervaren op een nieuw model mountainbike. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina verhuur.

Welke merken verkopen jullie?

Bike Emotions is dealer van Scott, BH Bikes, Cube en Basso. We verkopen mountainbikes, gravelbikes racefietsen en ook elektrische mountainbikes voor zowel dames als heren en een klein assortiment voor kinderen.

Heeft een fiets onderhoud nodig?

Het is erg belangrijk dat je fiets goed onderhouden wordt. Door het gebruik slijten onderdelen en bij slecht onderhoud lopen de kosten alleen maar hoger op.

Daarnaast kun je veel langer plezier hebben van een goed onderhouden fiets. Bike Emotions heeft een ervaren team van monteurs.

Versturen jullie ook fietsen?

In onze online bikeshop staat de voorraad die je kunt bekijken in onze winkel. Wij geloven in het geven van goed advies en willen je de fiets laten zien en ervaren. 

Daarom kiezen wij ervoor om de fietsen niet op te sturen. Je kunt een fiets in onze shop afhalen nadat wij hem voor je hebben opgebouwd.

Wat zijn jullie openingstijden?

Bike Emotions is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur.

Zaterdag van 09:00 - 16:00 uur.

HEB JE VRAGEN?

STUUR EEN MAIL